Βιογραφικό

Ο δικηγόρος Γαβριήλ Αποστολίδης γεννήθηκε το έτος 1982 στην Πάτρα. Το έτος 2000 τελείωσε το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών και εισήλθε με πανελλήνιες εξετάσεις στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, από την οποία αποφοίτησε το έτος 2004. 

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και την άσκησή του στο δικηγόρο Πατρών Νικόλαο Φερμελή, το 2006 ορκίστηκε Δικηγόρος και έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών

Από τον Νοέμβριο του έτους 2009 διατηρεί δικηγορικό γραφείο, έχοντας την πλήρη ευθύνη του χειρισμού των υποθέσεων των εντολέων του σε δικαστικό και εξωδικαστικό επίπεδο.

Το έτος 2011 προήχθη σε δικηγόρο παρ’ εφέταις. Διατελεί νομικός σύμβουλος του ΚΥΣΠΕ Αχαΐας «Ο ΦΑΡΟΣ».

Eίναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Ναυτιλία» από το τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Στα πλαίσια των μεταπτυχιακών σπουδών του συνέγραψε διπλωματική εργασία με θέμα «Ο θεσμός της ναυτικής διαμεσολάβησης κατά το ελληνικό δίκαιο». 

Ο δικηγόρος Γαβριήλ Αποστολίδης είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής από το Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιά και την TOOLKIT COMPANY και πιστοποιημένος διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Παντανάσσης 48, Τ.Κ. 26221, Πάτρα 

Τηλ.: 2610-272905

Φαξ: 2610-279914

Kιν.: 6947-440856

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.